KONTAKT OSS

Adresse:
Vintage Lover AS
Fokholgutua 293
2335 Stange

E-post: 
kontakt@vintagelover.no

Telefon: 
91181669

Organisasjonsnummer: 
932750910

Kontaktskjema

Du kan kontakte oss med alle kontaktmåter ovenfor. Til tider kan det være hektisk på telefonen/support. I stedet for å ringe kan du sende oss mail via kontaktskjema-knappen ovenfor. Vi vil da enten kontakte deg per telefon eller sende deg svar per mail.1. ALLMENT

1.1 Disse generelle vilkår gjelder når du som kunden legger inn en bestilling via nettbutikken www.vintagelover.no og for kjøp av varer og tjenester gjennom. Avtalen er inngått mellom deg og Vintage Lover Dahl, org.nr 925 358 193

1.2 For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

1.3 Vi står ikke i ansvar hvis produkter er utsolgt. Vi tar forbehold om eventuelle bilde- og skrivefeil/trykkfeil i nettbutikken. Vintagelover.no har rett til å endre alle produktbeskrivelser og priser kan endres uten forvarsel.
Vi selger vintage varer som kan ha vært reparert eller endret i løpet av årene, uten at vi har oppdaget dette. Varene selges slik de er (jmf. paragraf § 17 i Forbrukerloven: «solgt som den er»).
Vi tilbyr autentisitetsgaranti for alle våre produkter, skulle du likevel få påvist at din vare er uekte vil du få hele beløpet (salgsprisen for varen) refundert.

1.4 Opplysninger du gir til oss vil ikke bli gitt videre og er bare tilgjengelige for personer tilknyttet oss. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes. I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss.
2. PRISER

Alle priser vises i NOK og er inkludert MVA. I handlekurven ser du totalprisen inkludert alle avgifter.


 

3. SIKKER BETALING

3.1 For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

3.2 Betaling skjer ved den valgte betalings i kassa. Vi foretrekker bankoverføring(uten ekstra kostnad) som betalingsmåte. Betalingsmåten levert av Bambora og vi tilbyr kortbetaling, Vipps betaling og faktura/delbetaling. Trekk av kort gjøres når varen er sendt.

3.3 Faktura & delbetaling

I samarbeid med Collector Bank tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Collector Bank. Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på bill.collectorpayments.no
Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.collectorpayments.no og søke om en delbetalingsavtale.
For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.
En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Bank Payment Services AS, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.
For fullstendige vilkår for Collector Bank's faktura- og delbetalingstjeneste, se lenkene nedenfor:
Collector Bank's generelle kredittvilkår for faktura og delbetaling
Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling
Collector Bank's kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Collector Bank's kundeservice via e-post på bill@collectorpayments.no eller via telefon 21 89 63 20, mandag – fredag kl. 08.00 – 17.00
Se også FAQ på bill.collectorpayments.no
Tilbakebetaling ved faktura- og delbetalingskjøp
Dersom du har betalt din faktura eller delbetaling, men senere angrer på ditt kjøp har du et tilgodehavende hos Collector Bank. Collector Bank tilbakebetaler den summen du har betalt etter at vi har fått opplysninger fra forhandler om godkjent retur. Tilbakebetalingen vil skje til din konto og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger.

Kontakt Collector Bank's kundeservice via e-post bill@collectorpayments.no eller via telefon 21 89 63 20, mandag – fredag kl. 08.00 – 17.00.

3.4 Pris

En avgift kan tilkomme på valg av betalingsmåter kortbetaling, Vipps betaling og faktura som faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 39 og en rente på 21 %. Vi tilbys delbetaling over 1, 3, 6 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.

4. LEVERINGSBETINGELSER

4.1 Leveringstid

En frakt kostnader av 69 NOK vil bli lagt til alle bestillinger under 1500 NOK.


4.2 Frakt og gebyr

Vintagelover.no samarbeider med Bring, Posten, Postnord. Ved forsendelse utenom Norge, vennligst ta kontakt med vår kundeservice på e-post.

4.3 Leveranser

Ordrer plassert før 12.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 2-5 virkerdager. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling.For pakker som ikke hentes debiteres en avgift for uavhentet pakke på 199 kr, for å dekker alle omkostninger denne returen innebærer.

4.4 Skadede varer og reklamasjonsrett

Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller feil. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via e-post for videre instruksjoner.
Vi gjør oppmerksom på at ved kjøp og salg av bruktevarer gjelder ikke standard reklamasjonsrett, men paragraf § 17 i Forbrukerloven: «solgt som den er».
Eventuelle feil eller mangler ved varer kjøpt hos oss, skal reklamasjon oppgis innen rimelig tid etter at du har mottatt varen. 5. ANGRERETT/ RETUR

Retur av varer - Angrerett

Ved kjøp av varer via nettbutikken, som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Angreretten kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasjen, logo-taggen må være på og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Når du benytter deg av angrerett betaler du selv returfrakten.
Du er ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt, og ta vare på kvittering for frakt. For at produktene skal være godkjent som retur, du er ansvarlig for å pakke inn produkter i en forsvarlig måte slik at de skal leveres i samme stand som de blir mottatt. Produkter som er skadet under transport vil IKKE bli godkjent.

Hvis du benytter din rett til å heve kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene.6. PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER

I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vi vil ikke dele dine personlige informasjon til tredjepart. 

 

7. FORCE MAJEURE

Særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll slik som krig, omfattende arbeidskonflikt, blokade, brann, miljøkatastrofe, alvorlig infeksjon som hindrer partene å oppfylle sine forpliktelser kan frigjøre en part fra forpliktelsene. Slikt unntak gjelder under forutsetning av at operasjonen ikke kan utføres under disse betingelsene. Den andre parten skal straks varsles om omstendighetene ved bruk av denne bestemmelsen 

 

8. ENDRING I DE GENERELLE VILKÅRENE

 Vintagelover.no forbeholder seg retten til å endre disse Generelle vilkåene. Etter at du som kunde har gjort et kjøp har vi har ikke rett til å endre vilkårene i det aktuelle kjøpet, endringer viul gjelde så snart du har akseptert de nye Generelle vilkårene.

 

Meny