Chanel Caviar Shoulder Bag

En nydelig Chanel veske fra vintage Chanel laget av kaviar skinn. Den har flere gulldetaljer blant annet Chanel kulen som vi har sett tidligere, hoved logoen med et eget innrisset mønster som passer godt sammen med kulen på glidelåsen. Det som gjør denne vesken spesiell er at den er laget av en litt mer røff skinn type enn det vi vanligvis ser. 

Størrelse: B28 x H23 x D7 cm, Skulder drop: 72 cm, kan ikke brukes som cross body men er fint lengden som Skulderveske.

Farge: Sort med gull hardware(belagt med ekte gull)

Tilstand:

- Hardware: I veldig god stand, med noe bruksmerker.

- Overflate: I god stand, med lite bruksmerker.

- Interiørdeler: I god stand, med noen få bruksmerker.

- Hjørner: I god stand, med lite få bruksmerker.

- Innside: I veldig god stand, med lite bruksmerker.

Tilbehør: Inntakt serial nummer (2941328 ) , Chanel aut.kort, dustbag og autentisitetsbevis fra Vintage Lover medfølger.

Vær oppmerksom på at dette er en pre-loved veske og kan derfor ha mindre bruksmerker enn det som viser på bildene. Ta gjerne kontakt med oss via Instagram om du ønkser å se video/ detaljbilder av vesken eller ved eventuelt sprøsmål.

Ved eventuelt kjøp så setter vi pris på at du velger bankoverføring som betalingsmetode. Du vil da i kort tid motta en e-post fra oss med info om betaling. Send oss gjerne et skjermbilde via epost / DM på instagram av transaksjonen når du har betalt. Så fikser vi sendingen så straks det la seg gjøre.

Les merShow less
Produktdetaljer
1819

Dataark

Produktet slippes
2024-01-10 20:00:00
Sist vist
En nydelig Chanel veske fra vintage Chanel laget av kaviar skinn. Den har flere gulldetaljer blant annet Chanel kulen som vi har sett tidligere, hoved logoen med et eget innrisset mønster som passer godt sammen med...

Meny